معاون خواهران سازمان بسيج دانشجويي گفت: در جلسه کميسيون فرهنگي مجلس براي تدوين قوانين حجاب و عفاف که حدود دو ماه قبل برگزار شد و بنده نيز حضور داشتم آقاي مجيد انصاري
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
پايگاه اطلاع رساني سازمان بسيج دانشجويي؛ دکتر فرشته روحافزا، معاون خواهران سازمان بسيج دانشجويي و معاون طرح و برنامه و تدوين سياست شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان در جمع دانشجويان خواهران بسيج دانشجويي تهران بزرگ از پيشنهاد جديد دولت به کميسيون فرهنگي مجلس رونمايي کرد.
وي اظهار داشت: در جلسه کميسيون فرهنگي مجلس براي تدوين قوانين حجاب و عفاف که حدود دو ماه قبل برگزار شد و بنده نيز حضور داشتم آقاي حجت الاسلام مجيد انصاري (معاون امور مجلس رئيس جمهور) گفت: شما (مجلس) مدل کشور ترکيه و لبنان را پياده سازي کنيد مقوله حجاب را رها کنيد هرکه دوس دارد حجاب داشته باشد.
گفتني است امام خميني (ره) در روزهاي اول انقلاب، براي جلوگيري از بي حجابي به مسئولين کشور نهيب زدند و فرمودند: «الآن وزارتخانه ها- اين را مي گويم که به دولت برسد، آنطورى که براى من نقل مي کنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نبايد در آن معصيت بشود. در وزارتخانه هاى اسلامى نبايد زن هاى (بى حجاب) بيايند، زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند اما کار بکنند، لکن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند.» صحيفه نور ج6 329
رهبري معظم انقلاب نيز در گرامي داشت شخصيت امام راحل(ره) و نقش ايشان در مسئله حجاب امام را تنها فردي که قادر به بازگردانندن حاج به کشور بود دانستند و فرمودند: «امام (ره) آن مرد شجاع و بي نظيري بود که مسئله حجاب را به اين مملکت برگرداند. هيچ کس ديگري غير از امام نميتوانست اين کار را بکند اينهم يکي از اختصاصات امام. اگر غير از امام هر کس ديگر بود از همين آقايان، بزرگان، عرض ميکنم که مقدسين علماء، چه وچه و چه، هيچکس جرأت نميکرد که بگويد مردم باحجاب بيايند بيرون، امام همان ماه هاي اوّل پيروزي انقلاب گفتند بايد مردم با حجاب بيايند.» (سخنراني در جمع فرماندهان سپاه ـ 14/12/76 )
با مرور خاطرات دکتر حسن که مسئول اجراي طرح اجباري کردن حجاب در ادارت مربوط به ارتش پس از انقلاب بوده است وي منافقين را مخالفان حجاب اجباري ميخواند و نقش خود در اجراي قانون حجاب و استدلالهاي که براي اجباري بودن اين مسئله داشته است را اينگونه بر ميشمارد: «طرح اجباري شدن حجاب در ادارت مربوط به ارتش، به عهده من گذاشته شد و بدين جهت در گام اول، همه زنان کارمند مستقر در ستاد مشترک ارتش را که نزديک به سي نفر بودند، جمع کردم و پس از گفتگو با آنان قرار گذاشتيم از فرداي آن روز با روسري در محل کار خود حاضر شوند. زنان کارمند که همگي به جز دو يا سه نفر بيحجاب بودند، شروع کردند به غر زدن و شلوغ کردن، ولي من محکم ايستادم و گفتم: از فردا صبح دژبان مقابل درب ورودي موظف است از ورود خانمهاي بيحجاب به محوطه ستاد مشترک ارتش جلوگيري کند. پس از ستاد ارتش، نوبت به نيروهاي سهگانه رسيد. در آغاز به پادگان دوشان تپه رفتم و همه کارمندان زن را که تعداد آنها هم زياد بود در سالني جمع و درباره حجاب صحبت کردم. در آنجا زنها خيلي سر و صدا راه انداختند اما من قاطعانه گفتم: «اين دستور است و سرپيچي از آن جايز نيست.» بعد توضيح دادم که ما نميگوييم چادر سر کنيد، بحث چادر مطرح نيست، سخن بر سر استفاده از روسري و پوشاندن سر و گردن است. در نهايت، در آنجا هم گفتم به دژبان دستور دادهايم از فردا هيچ زن بيحجابي را به پايگاه راه ندهند.
در نيروي زميني و نيروي دريايي نيز براي کارمندان زن صحبت کردم و با خواندن آيات و روايات و کشاندن بحث حجاب به مسائل اجتماعي و سلامت جامعه و ارائه دلايل مختلف درباره لزوم حجاب، موضوع را تبيين کردم و دست آخر نيز با بخشنامه، رعايت حجاب الزامي شد. بحمدالله اين تلاشها نتيجه مثبت داشت و پس از تعطيلات نوروز، همه زنان کارمند در ارتش با روسري به محل کار خود ميآمدند. در وزاتخانهها و سازمانهاي دولتي و حتي صداوسيما نيز بهتدريج حجاب عملي شد و همه زنان با روسري از خانه بيرون ميآمدند. البته در روزهاي رفراندوم هنوز شماري از زنان بيحجاب بودند و با سر برهنه در پاي صندوقهاي راي حاضر شدند، ولي اين معضل اجتماعي خيلي زود جمع و جور شد و به سامان مناسبي رسيد.»خاطرات دکتر حسن روحاني، جلد اول، صفحه 571-573
با اين همه مشخص نيست چرا در حالي که حجاب با فرمان مستقيم امام راحل(ره) و تاييد رهبر انقلاب و علماي اسلام قانون شده است و دکتر روحاني نيز استدلالهاي آن را به ديگران آموزش داده است دولت چنين پيشنهاد عجيبي را با مجلس شوراي اسلامي مطرح کردهاند!
انتهاي پيام/